Ambasadorzy Fundacji Akademia Boreliozy

Agnieszka Zembron-Chudzicka, lat 38 z Krakowa.
Zawodniczka i Sędzia Polskiego Związku Kulturystyki, Fitness i Trójboju Siłowego.

Agnieszka zachorowała na boreliozę w wieku 14 lat i całe życie poświęciła na szukanie drogi, która będzie pozwalała jej na jak najlepsze funkcjonowanie. Wie jak ważnym elementem są dobrze dobrane programy dietetyczne i treningowe oraz suplementacja ,jako wsparcie przy chorobie.

Kadra Narodowa Polski – reprezentantka podczas Mistrzostw Europy i Świata w kategorii Women’s Physique Master
Trener personalny, Trener Kulturystyki, Instruktor Fitness, Szkoleniowiec i Prezenter Fitness (reprezentuje Polskę na międzynarodowych imprezach sportowych – Anglia, Hiszpania, Szwajcaria, Chorwacja). Licencjonowany Instruktor Piloxing SSP i Knockout, Instruktor TRX SUSPENSION TRAINING (TRX Body Blast, TRX Circuit Training), Instruktor Kettlebell, Body Ball Instruktor, Spinning CED PHASE II (R), Spinning Instructor Clinic (R), Trenowała Oyama Karate (stopień – 4kyu).

Jest w kadrze szkoły w Wielkiej Brytanii – European Fitness Community (Londyn). Współpracuje przy realizacji planów szkoleniowych oraz przy organizacji warsztatów, szkoleń i konwencji. Pisze artykuły do portali sportowych.
Jej pasja to projektowanie i szycie strojów do zawodów fitness i kulturystyki.
Właścicielka klubu fitness w Krakowie Body Beauty Fitness.

Remigiusz Wóz, 30-letni bokser z Rudy Śląskiej.
Remigiusz łączy pasję sportową i artystyczną.
Prace malarskie wykonuje nie tylko sprayem. “Największe sukcesy chciałbym odnosić na ringu” – stwierdził pięściarz, ale odnosi je także w innej dziedzinie, jaką jest malarstwo artystyczne, portrety.
Remigiusz wspiera nas swoją osobą, a my bardzo doceniamy Jego osobowość i talent.