Licytacje Fundacji – nowa forma pomocy dla chorych – Miśki

Oficjalnie informujemy, iż ruszyła licytacja prowadzona przez Fundację Akademia Boreliozy na rzecz chorych na boreliozę!

Specjalnie w tym celu utworzyliśmy na platformie społecznościowej nowy Fan Page:

Fundacja Akademia Boreliozy Licytacje charytatywne

Chcemy na tej platformie prowadzić licytacje prac wykonanych przez samych chorych, którzy często na ten moment dzielą się swoimi pasjami jedynie ze swoimi najbliższymi. Teraz mają szansę wyjść z cienia swojej choroby i w ten sposób pomóc sobie i innym.

Co licytujemy w pierwszej kolejności?

Nadchodzą najpiękniejsze święta Bożego Narodzenia, a wcześniej jeszcze Mikołajki, a zatem mamy dla WAS…
…te piękne misie!
Co robi miś?
Misie i pluszaki stworzone do przytulania. Jak nikogo w domu nie ma, to lubi posprzątać, czasem coś ugotuje, bardzo lubi się przytulać a szczególnie do dzieci. Czasem zrobi zakupy i wyrzuci śmieci. Miś orkiestra.
Wspieramy rękodzieło!
Misie i pluszaki dostępne na naszych licytacjach, to rękodzieło osób chorych i osób, które chcą pomagać innym. Misie te można rozpoznać nie tylko po charakterystycznym wzornictwie, ale również po miękkości futerka. Wszystkie są stworzone do przytulania i projektowane z miłością do swojej pasji. Możemy powiedzieć, że licytujemy najpiękniejsze misie w Polsce bo stworzone przez Was, osoby w potrzebie!
Nasze pluszaki traktujemy, jako coś więcej niż zabawki. Dla wielu osób stają się one prawdziwymi przyjaciółmi. Takimi, którym powierza się pierwsze sekrety, przytula do snu i wspólnie odkrywa świat.
Już dostępne zatem na grupie FB:
Wszystkich pełnych empatii i chcących pomagać razem z nami serdecznie zapraszamy do dołączenia do grupy, Was i Waszych znajomych!